Tyg metervara

Med våra läckra tyg på metervara kan du skapa precis det du önskar, till både dig och ditt hem. Endast kreativiteten och fantasin sätter gränserna och du har möjligheter som är oändliga. De tyger vi har på metervara i vårt sortiment är alla högkvalitativa tyger där de flesta är designade, och i vissa fall även tillverkade, i Sverige. Här hos oss på Åhléns väljer vi omsorgsfullt ut de mönster och material vi erbjuder, så att när du vill köpa tyg på metervara online eller i butik är vi det rätta stället. Vi har självklart sytillbehör och andra produkter som eventuellt kan behövas för att färdigställa ditt projekt.

Tyg på metervara – när du vill designa själv

Du har säkert tänkt många gånger att du inte kan hitta det du söker när det kommer till färdiga textilprodukter. Det kan vara kläder, inredning eller hur en möbel ser ut. Du vet att om det bara varit ett annat tyg, mönster eller annan färg, så hade det varit precis det du vill ha. 

Då föreslår vi att du blir din egen designer och skapar det som du själv vill ha. 

Olika projekt kräver olika tyger

Har du tänkt att exempelvis klä om en möbel är det viktigt att välja möbeltyger som håller för det du ska göra. Har du tvärtom tänkt att sy egna kläder kan du istället vilja ha ett mjukt och behagligt tyg lämpligt för detta. Oavsett projekt bör du även ta hänsyn till om tyget krymper vid tvätt, samt tvättråd och vilken slitstyrka det har. Slitstyrkan skrivs ut som Martindale, även förkortat MD, och ger en tydlig indikation på hur väl tyget håller för ändamålet. En soffa bör till exempel ha ett tyg på minst 25 000 MD. Ju högre siffra ett tyg på metervara har, desto slitstarkare är det.

83 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från