Kaffekoppar & kaffemuggar

Kaffekoppar är en av de delar i en servis som är så mycket mer än bara ett kärl. Kaffekoppen är din bästa vän på frukosten, gofikat eller på kalaset. Den är också den perfekta kamraten när du njuter av en skön stund ensam, behöver piggas upp en grå dag eller har ett bra samtal med goda vänner. Stilen på kaffekoppen varierar kraftigt och oavsett vad du föredrar så hittar du din nya favorit här. För hos oss på Åhléns kan du köpa kaffekoppar online samt i våra varuhus från ett stort och kvalitativt sortiment. Vi erbjuder både lätta och tunna kaffekoppar, och kaffemuggar som är mer rejäla och tilltagna. Självklart finner du också både samlarobjekt, vacker konst, glada tillrop och tänkvärda citat bland våra koppar och muggar.

Kaffekoppar för alla tillfällen

Du vet säkert exakt vad som är en perfekt kaffekopp för dig. Föredrar du lätta och små kaffekoppar med riktigt hett kaffe som du dricker snabbt? Eller kanske är du en sådan som behöver en stor kaffemugg som är okej att glömma bort en liten stund utan att kaffet blir kallt? Vissa känner igen sig i båda situationerna och vill gärna ha olika sorters koppar i sina skåp så att det alltid går att hitta “rätt” sort för dagens känsla eller aktivitet. 

Olika stilar på kaffemuggar

Väljer du neutrala färger kan du enkelt matcha dessa med alla årstider och annat porslin du vill köpa till. Men om du å andra sidan väljer vackra motiv, spännande design och tydliga färger, kan du sätta en personlig stil på din fika och samtidigt bli påverkad varje gång du väljer din kaffekopp. De som väljer Muminmuggar eller andra kaffemuggar med sagomotiv kan använda motivet för att drömma sig bort till en historia de redan känner till, eller en helt ny de kommer på under sin fikastund.

177 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från