Rituals Jing

Rituals Jing Native v10 2022 - Banner top

Uppnå lugn och inre frid med Jing

Den gamla kinesiska filosofin Jing ligger bakom serien The Ritual of Jing, produkter som hjälper dig att skapa en personlig fristad där meningsfulla ritualer får dig att koppla av och stressa ner.

Lyx- och livsstilsvarumärket Rituals Cosmetics grundades för tjugo år sedan av Raymond Cloosterman efter en resa i Asien. Cloosterman inspirerades av lokalbefolkningens visdom, traditioner och av de uråldriga rutiner de utövade. Han lärde sig att skönhetsritualer skapar en känsla av lycka när man kan göra saker i nuet och med en absolut närvaro.
Rituals skapar välmående och avslappnande produkter för kropp och hem med samma doft och känsla. Det handlar om att omvandla vardagliga ritualer till meningsfulla stunder och ögonblick.

Din väg till inre frid med Jing

The Ritual of Jing är en kollektion exklusiva hem- och kroppsprodukter inspirerade av den traditionella kinesiska filosofin Jing som står för stillhet, lugn och frid. Jing är ett sinnestillstånd som har stor betydelse i kinesiska kulturtraditioner och du hittar ditt inre Jing genom att söka efter lugn i allt du gör, även när du inte gör något.

Serien Ritual of Jing innehåller eteriska oljor från bland annat lavendel, helig lotus, heligt trä och jujubär. Frön från jujubär har använts inom traditionell kinesisk medicin i årtusenden för att minska stress och frambringa lugn.
The Ritual of Jing Body Scrub består av ultrafina bambupartiklar och är en återfuktande kroppsskrubb. Den ger dig en avkopplande exfoliering och avlägsnar det yttersta lagret döda hudceller. Massera in med cirkelrörelser i fuktig hud och skölj av med varmt vatten. 
The Ritual of Jing Body Cream är en fyllig och näringsgivande kroppskräm för dagligt bruk. Massera in över hela kroppen och njut av den silkeslena känslan som krämen lämnar på huden. 
The Ritual of Jing Body Mist är en doftspray för hår, hud, kläder och sängkläder. Sprayen skapar en rogivande atmosfär och känsla av lugn och avkoppling. Formulan är alkoholfri och kan därför användas på känslig hud och alla typer textilier. 

The Ritual of Jing Scented Candle är ett lyxigt doftljus med blommig och varm doft från helig lotus och jujubär. Använd ljuset i meditationssyfte, fokusera blicken på lågan och bli medveten om din andnings naturliga rytm. 


Rutiner för avkoppling

Börja dagen som du brukar, med morgontidningen och en varm kopp te. Eller en föryngrande dusch som får dig att vakna med välbefinnande och lugn inför helgen.

I duschen börjar du din rengöringsrutin med The Ritual of Jing Foaming Shower Gel. Känn noga efter hur kroppen känns när du varsamt tvålar in dig med det sammetslena skummet. Fortsätt med att exfoliera och stärka huden med The Ritual of Jing Body Scrub. Känn hur mjuk huden blir och andas in de lugnande dofterna. Återfukta huden när du har torkat dig med The Ritual of Jing Body Cream.

 SHOPPA RITUALS 20 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från