Gardinlängder

Med gardinlängder kan du sätta tonen i ett helt rum. De gör också rummet ombonat och skyddar för insyn. Det är ett av de snabbaste sätten att ändra inredningen hemma, och att byta gardinlängder ger snabbt ett lyft för både humör och rum. När du vill köpa gardinlängder online eller i butik så kan du göra det här hos oss på Åhléns. Vi har ett stort sortiment av kvalitetsprodukter i olika material, färger, stilar och längder. De flesta av våra gardinlängder har så kallade multiband för upphängningen, vilket gör att du kan hänga upp samma par längder på flera olika sätt. Olika upphängningssätt ger olika stilar så att samma par gardiner kan presenteras på flera varierande sätt.

Byt gardinlängder efter årstider, tycke och trender

Textilier i hemmet är enkla och snabba att byta ut. Bytet gör en stor skillnad och förändrar stämningen och intrycket hemma. Hur ofta och när du kan byta gardinlängder är helt upp till dig. Vissa hittar sin personliga stil och byter bara när de tröttnat på den, medan andra uppskattar att följa årstiderna eller trenderna. Genom att följa trender får du ofta en möjlighet att byta dina gardinlängder, och många gånger helt nya inslag i din inredning som du kanske inte själv hade kommit på. 

Följer du istället årstiderna kan du matcha dina gardinlängder med naturens övergångar, högtider och känslan för årstiden. På hösten vill vi till exempel mysa med tända ljus och varma tröjor, naturen slår om i sprakande färger och höstens frukter och grönsaker är tillgängliga. Det kan spegla sig i tjockare gardiner i varma naturfärger, till exempel sammetsgardiner i brunt eller orange. Under våren och sommaren kan denna stil dock kännas tung och murrig, då ljusa och skira gardiner i material som linne, bomull eller spets passar bättre. Komplettera dina gardinlängder med en fin bordsduk i samma nyans.

115 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från