Inredningsdetaljer

Inredningsdetaljerna knyter ihop interiören och ger dig möjligheten att sätta din personliga stil på ett hörn, ett rum eller hela ditt hem. Små eller stora, olika material och färger, trendiga eller tidlösa – det finns många varierande stilar och sorter. Här hos oss på Åhléns kan du köpa inredningsdetaljer online samt i alla våra varuhus. Vi har ett stort sortiment av väldesignade dekorationer från kända märken och okända nytillskott. I vårt sortiment finner du både praktiska inredningsdetaljer som fyller en funktion utöver att vara snygg, men vi har också gott om prydnadsföremål som “bara” finns till för att göra ditt hem lite finare!

Så väljer du inredningsdetaljer

Inredningsdetaljer är högst personliga val. Det handlar helt enkelt om vad du tycker är snyggt. Men valet av dekorationer kan ändra hela sinnesstämningen i ett rum. Känner du inte att stilen i ett rum är rätt kan det handla om att du har för många, för få eller fel sorts inredningsdetaljer. Fundera över vilken känsla du vill att rummet ska skänka och vad du tycker är snyggt. 

Naturmaterial som trä, gjutjärn, ull och vass ger en romantisk och tidlös inredning som aldrig blir omodern. Material som glas, metall och sten är också tidlösa men kan i och med sin lite kallare framtoning uppfattas som mer trendig och stilren. Detta är såklart en sanning med modifikation eftersom allt handlar om hur inredningsdetaljen är framställd och matchad med annat. 

Det sitter i detaljerna

Känns det naket och opersonligt hemma ger inredningsdetaljer en bättre stämning. Tillsammans med textilier och bekväma möbler får du snabbt ett mysigt hem du aldrig vill lämna. Är du minimalistiskt lagd rekommenderar vi att välja inredningsdetaljer med omsorg. Välj de varianter som fyller flera funktioner i en och samma produkt, och som har ett stort uttryck så behöver du färre inredningsdetaljer men får ändå samma härliga känsla.

82 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från