Deo

För de allra flesta är deodorant en naturlig del av de hygienartiklar man använder och för många ett måste. Antingen för dagligt bruk eller efter dusch och behov. Däremot är valet av deodorant högst personligt – vad som funkar för din vän, fungerar kanske inte för dig. Många upplever också att de behöver byta deo mellan varven för att anpassa produkten efter både säsong och hur kroppen reagerar. Oavsett vad du söker kan du köpa deodoranter online och i våra varuhus från ett stort och varierat sortiment här hos oss på Åhléns. Vi erbjuder produkter i alla prisklasser, med eller utan doft, och med eller utan aluminiumsalter.

Olika sorters deo

Det finns flera olika sätt att applicera deodorant på. Applikationsmetoden är framförallt en smaksak men kan i vissa avseenden också spela roll för slutresultatet, beroende på vad det är du vill uppnå. Med en klassisk roll-on deo rullas deodorantvätskan på den plats du önskar, det täcker en mindre yta men har större precision jämfört med en spraydeodorant. Spraydeo appliceras mycket bredare, vilket passar bra om du vill ha den på större yta än bara precis i armhålan. Det finns även stift, där deodoranten är fast och stryks på på samma sätt som ett cerat, och krämer där deodoranten smörjs i armhålan precis som hudkräm.

Vilken deodorant ska jag välja?

Du väljer din deodorant utifrån din hudtyp och hur mycket du svettas. Vissa har känslig hud och vill undvika ämnen som kan irritera huden, medan andra svettas ymnigt och behöver en kraftfull deodorant som verkligen håller torrt. Har du problem med svett och vill applicera den på andra platser än i armhålan är det bra att ha detta i åtanke när du väljer din deo. Krämdeo kan skapa vita fläckar på mörka textilier, medan genomskinlig deodorant inte gör det.


0 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från