Nattkräm

Nattkrämen hjälper din hud nattetid när den reparerar sig. Under dagen sker många påfrestningar från både luftföroreningar, väder och UV-strålning, så på natten sätter kroppen igång att återhämta huden och reparera eventuella skador medan vi sover. Med en bra nattkräm hjälper du kroppen med detta och kan även ge den en knuff i den riktning du önskar. Här hos oss på Åhléns kan du köpa nattkrämer online samt i alla våra varuhus. Vi har ett omfattande sortiment inom ansiktsvård för alla hudtyper, åldrar och prisklasser. 

Vilken nattkräm är bäst för mig?

Vilken som är den bästa nattcremen för dig beror på vad du har för behov. Ett gott råd är att välja en nattkräm i samma serie som du redan har din dagkräm i, då de kompletterar varandra och är tänkta att använda tillsammans. Men det är självklart inget måste. Du väljer din nattkräm utifrån ålder och vad du behöver hjälp med. Om du till exempel har torr hud är extra fukt lämpligt – men du kan också behöva ha stöd för sådant som anti-ageing, talgproduktion eller en irriterad hud som behöver lugnas. Vår kunniga personal hjälper dig gärna med ditt val.

Så använder du din nattcreme

Du lägger på din nattkräm i slutet av dagen, när du vet att du inte ska gå ut mer eller utsätta ditt ansikte för mer påfrestningar. Tänk på att låta den sjunka in i huden under några minuter innan du lägger dig i sängen, för att minska risken för att det mesta av produkten ska fastna på kudden. 

Nattkrämer innehåller i regel många fler vårdande egenskaper än de produkter du använder dagtid. Därför kan en nattkräm upplevas som fylligare och rikare. Det är helt normalt och är för att ge ditt ansikte så mycket gottigheter som möjligt när huden ska arbeta med sina reparationer.



0 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från