Ansikte

Ansiktsvård för män har andra förutsättningar än den för kvinnor. Män har andra behov, annan uppbyggnad av huden och ofta andra önskemål med var deras rutin ska leda dem. Män skiljer sig också såklart åt sinsemellan och deras hy varierar. Oavsett vad ditt behov är så är Åhléns det rätta stället när du vill köpa ansiktsvård för män online samt i butik. Vi har ett omfattande sortiment av ansiktsprodukter anpassade för den manliga hudvårdsrutinen och mycket kunnig personal som kan hjälpa dig med dina val.

Så väljer du rätt ansiktsvård för män

Vilken som är den bästa ansiktsvården för män, varierar beroende på vad man har för behov. Om du ofta rakar dig, duschar eller är mycket utomhus, sätter det krav på att dina produkter stöttar din hud med de behov som uppstår kring detta. En hud som till exempel är utomhus mycket behöver fukt och skydd mot luftföroreningar och solens strålar för att inte åldras i förtid eller torka ut. Vid rakning är det istället viktigt att välja ansiktsvård för män som lugnar och vårdar. 

Det är skillnad på mäns och kvinnors hud

Mäns hud har naturligt mer kollagen och talgproduktion än kvinnors. Den är också tjockare, får färre rynkor och utsätts för andra sorters påfrestningar än kvinnors, från exempelvis rakningen. Detta gör att ansiktsprodukter behöver väljas utifrån mannens hud då de är lämpade för en annan huduppbyggnad och/eller andra påfrestningar. I tonåren har pojkar oftast mer akne än flickor, samt att män i alla åldrar har större porer än kvinnor. Detta hänger ihop med testosteronproduktionen och behöver få stöd genom en ansiktsvård anpassad för män. 

Oavsett ålder rekommenderas ansiktsvård för män generellt sett morgon och kväll. Vill du påverka din hud på ett visst sätt är kontinuitet och produkter som passar din hud nyckeln till framgång.


212 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från