Resetillbehör

Resetillbehör gör resan lättare, smidigare, säkrare och bekvämare. Du får bättre koll, både i och utanför din packning, samtidigt som du har utrustning lämpad för när du är i ett resläge. Vissa upplever till exempel att de oroar sig för att tappa bort viktiga papper och ägodelar, medan andra ofta blir sömniga på vägen. Oavsett vilken rese-personlighet du har så kan du köpa resetillbehör online och i våra varuhus här på Åhléns. Vi har satt samman ett sortiment av sådant som vi tror underlättar din resa på bästa sätt. Med smarta och praktiska produkter som gör att var sak har sin plats kommer du kunna njuta mer av resan och känna dig trygg.

Resetillbehör för både långa och korta resor

De längsta resorna är såklart de som sätter störst krav på att allt är med och att allt fungerar som det ska. Men oavsett hur lång resan är så är det viktigt att vara bekväm och säker. Sådant som pass, plånbok och pappersbiljetter behöver ligga säkert oavsett hur lång resan är. Och om du ska flyga kan säkerhetsremmar och godkända TSA-lås göra att ditt bagage känns tryggt och säkert. 

I packningen är sådant som mindre packväskor ett smidigt tillbehör. Du kan ha en separat tvättpåse för smutstvätt och matchande pack-kuber som ger dig möjlighet att utnyttja utrymmet i din väska maximalt. Varje kub innehåller en specifik kategori plagg, som exempelvis tröjor eller underkläder, så när du letar efter det i väskan behöver du inte riva runt och stöka till.

För de mer personliga valen av tillbehör beror de främst på hur du är som person. Vissa kan aldrig känna sig sömniga på resan och i de fallen kan en sovmask, nackkudde eller andra resetillbehör för sömn kännas överflödiga. Du känner dig själv bäst och vet säkert hur du brukar känna dig och vad som är viktigt för dig.


44 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från