Kappor

Kappor kan användas i alla väder och säsonger. I vårt utbud kan du hitta en snygg och stilig kappa från några av modebranschens mest välkända och uppskattade märken. Oavsett om du letar efter en lång eller kort kappa kan du hos oss hitta ett plagg som är tillverkat med både bekvämlighet, moderiktighet och hållbarhet i åtanke. 
 

Kappa för dam

En klassisk och rak skärning på en kappa bidrar till ett stilrent och tidlöst utseende, och i kombination med att välja en enkelknäppt modell får du en klassisk stil på din outfit. Dubbelknäppta kappor passar bra om du vill ha en något tuffare stil men ändå känna dig uppklädd, medan kappor som tracksuits är lämpliga om du vill ge ett mer avslappnat intryck. 

När det är kallt och blött är det viktigt att din kappa håller dig varm och torr. En kappa av ull är tacksam eftersom materialet är smutsavvisande samtidigt som det isolerar värmen. Även dunkappor är lämpliga att använda vid kyligare väderförhållanden. Vi har kappor i dun som är olika tjocka så att du kan välja en modell som passar användningsområdet. Är jackan tänkt som en promenadkappa kan en tunnare variant passa bra då de erbjuder mer rörelsefrihet, medan en tjockare modell fungerar väl till vardags. 

Våra modeller kommer i olika utföranden och när du vill beställa din kappa online hos oss har du fördelen att du kan se närmare på bilder av plaggen och deras detaljer. En modell i exempelvis fuskpäls följer en helt annan stil än en kappa i ullblandning, medan en enfärgad kappa kan upplevas som mer stilren än en modell med ett iögonfallande mönster. Genom att välja passande material, färg och mönster kan du säkerställa att kappan blir ett välkommet tillskott i garderoben som du kan ha nytta av en lång tid framöver.


170 produkter
Ullkappa BLUE från Wera
Ullkappa BLUE Wera
Spara till favoriter
Kaya Coat från Filippa K
Kaya Coat Filippa K
Spara till favoriter
Kaya Coat från Filippa K
Kaya Coat Filippa K
Spara till favoriter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från