Strumpor herr

Strumpor i herrmodell kan både vara ett diskret och praktiskt klädesplagg, så väl som ett tydligt modestatement som drar ögonen till sig. Ibland vill du lägga så lite fokus som möjligt på dina herrstrumpor, och ibland är det just strumporna som lyfter hela din outfit!

Det går inte att ha för många hela strumpor hemma. Konstigt nog brukar de trasiga dominera strumplådan. Fyll på med nya! Här hos oss på Åhléns kan du köpa strumpor till herr online och i alla våra varuhus. Vi har bra herrstrumpor i basfärger som funkar såväl till kostym som till jeans. Vi har dessutom korta herrstrumpor i storpack, och de med härliga färger och mönster. Ett tips är att textilåtervinna gamla håliga strumpor så att materialet kan användas till nya saker. 

Olika sorters strumpor för herr

De flesta herrar, oavsett ålder, är nästan alltid i behov av nya strumpor. Utöka din garderob med olika sorters strumpor i herrmodell för ett komplett utbud som matchar alla väder och stilar. Satsa på färger du trivs med och som matchar både vardag och fest. Välj däremot olika tjocklekar och längder – så att du till exempel håller dig varm på vintern och sval på sommaren, samtidigt som du håller stilen enhetlig och genomtänkt.

Så väljer du dina färgglada herrstrumpor

Du väljer dina strumpor i herrmodell beroende på vad du ska ha på dig i övrigt, vad det är för väder och vad du tycker är snyggt. Ett par uppvikta chinos ger plats för färgglada, enfärgade strumpor eller de med härliga mönster. Plocka upp färgen på strumporna som accentfärg och matcha den på exempelvis näsduken i kavajfickan och andra accessoarer. Du kan också använda dina strumpor för att förstärka stämningen i en viss situation. Kanske mönster som matchar julen, sommaren, kärleken eller en hobby.


0 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från