Hattar herr

Med en snygg hatt i herrgarderoben har du fler möjligheter att variera din stil. Hattar i herrmodell varierar från avslappnat och bekvämt, till uppklätt och stiligt. Vilken variant man vill ha handlar om tycke och smak, samt vad man tänkt bära den till för look. Här hos oss på Åhléns kan du köpa hattar för herrar online samt i våra varuhus. Vi har ett handplockat sortiment av varierande stilar i olika material, former och storlekar. 

Mångsidiga hattar för herrar i alla åldrar

Förutom att hatten är en snygg accessoar så är den självklart också praktisk. Beroende på utformning så värmer den mer eller mindre, alternativt skyddar mot värme och skuggar dig istället. Dessutom skyddar den huvudet och håret mot solens starka strålar, vind, regn och annat rusk. För den som är tunnhårig eller utan hår är herrhattar ett utmärkt skydd. 

Ska du bära din herrhatt mot solen rekommenderar vi att du väljer en modell med något slokande brätte så att du får maximalt med skydd. Väljer du en hatt i herrmodell för den kalla halvan av året är det lämpligt att välja ett material som värmer, som exempelvis ull.

Välj rätt storlek på din herrhatt

Det är viktigt med rätt storlek på sin hatt för att den ska sitta bekvämt och inte bli ett störningsmoment. Hattar har en egen storlekstabell. Genom att mäta omkretsen på ditt huvud, i en cirkel på ungefär samma höjd som hattens brätte sitter, får du fram storleken du har på hattar. Antalet centimeter motsvarar din storlek – så om ditt huvud mäter 60 centimeter, så är följaktligen din hattstorlek 60. Vissa av de hattar vi säljer har istället storlekstabellen S–XL, men i de fallen står det vad storleken motsvarar i centimeter. Känner du dig osäker på hattstorlekar kan vår personal alltid hjälpa dig.


0 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från