logo
Logga inFavoriter

Jobba hos oss

Oavsett var du är i karriären finns många utvecklingsmöjligheter när du jobbar hos oss på Åhléns. Utveckling är en naturlig del på Åhléns, både som företag och på en individuell nivå. Vi rekryterar gärna internt och utlyser alltid lediga jobb på åhlens.se.

På Åhléns strävar vi efter att skapa en inspirerande arbetsmiljö där varje medarbetares unika bidrag värdesätts. Vår passion för detaljhandeln och kunden först-filosofin genomsyrar allt vi gör. Upptäck en värld av möjligheter där du kan utvecklas, växa och göra en verklig skillnad! Åhléns är ett företag med en rik historia och vi letar ständigt efter passionerade och innovativa människor som vill vara med och forma framtiden för detaljhandeln. Vi tror på en företagskultur som främjar entreprenörskap, ett passionerat teamarbete och starkt affärsmannaskap, allt med våra kunder i fokus.

Vi välkomnar dig som vill bli en del av detta och på den här sidan kan du läsa mer om våra lediga tjänster, vad vi erbjuder dig som anställd och vad andra anställda säger om Åhléns.

Vad vi kan erbjuda dig

Varje dag strävar vi efter att göra vardagen lite bättre och mer inspirerande för våra kunder. På Åhléns är du en del av ett kreativt och dynamiskt team där entreprenörskap och kundfokus står i centrum. Här erbjuds du inte bara ett jobb, utan en möjlighet att vara en del av en spännande resa i detaljhandelns framkant."

  • En Arbetsplats som Inspirerar: Vår arbetsmiljö är dynamisk och ständigt föränderlig, precis som detaljhandeln.

  • Utbildning och Utveckling: Vi investerar i våra medarbetares framgång och uppmuntrar intern rörlighet och utveckling.

  • Ett Passionerat Team: Bli del av ett team där varje individ bidrar med sin unikhet och skapar en gemensam framgång. Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt team? Utforska våra lediga tjänster och ansök idag!

Lediga jobb

Sök jobb på Åhléns

Här kan du se vilka lediga jobb vi just nu har på Åhléns.

Lediga jobb