Hudvård

Hitta din perfekta hudvårdsrutin för årets alla dagar! Oavsett om din hud är fet, torr, rynkig, acnebelägen eller helt enkelt saknar fukt och lyster, hittar du produkter som passar din hudtyp hos oss på Åhléns. Här finns ett brett hudvårdssortiment för både ansikte, kropp och soliga dagar. Välj bland populära varumärken för att ta hand om din hud och ge lite extra kärlek till kroppens största organ.

 

Ansikte

Huden i ansiktet påverkas varje dag av väder, strålning, avgaser, bakterier och skärmar - vilket gör den väldigt utsatt. Det är därför viktigt att hjälpa till med ansiktsvård för att tackla dagens alla påfrestningar. Oavsett om din hudvårdsrutin för ansiktet består av ett eller flera steg hittar du anpassade produkter för ditt din hud hos oss på Åhléns.

 

Kropp

Kroppen är toppen – glöm inte bort den! Den skyddar dig och anpassar sig så gott den kan för väderomväxling året om. Hjälp till och skydda huden på kroppen med anpassad hudvård för just dina behov. Upplevs huden på kroppen torr och livlös under årets kallare månader? Och fetare under varmare månader? Hos oss på Åhléns hittar du både populära varumärken och kan få tips på hudvårdsprodukter för just din kropp.

 

Sol

Ute efter ett solskydd eller brun-utan-sol? Vi på Åhléns har samlat effektiva produkter för alla tillfällen. Skydda din hud året runt med solprodukter för kropp och ansikte! Och få en naturlig lyster med hjälp av våra många brun-utan-solprodukter.


5968 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från