Shoppingvagnar

Med en shoppingvagn kan du handla smidigt utan att slita på axlar och rygg. Den är speciellt lämplig för den som handlar utan bil eller för den som behöver frakta det den handlar en längre bit mellan fordon och slutdestination. En shoppingväska på hjul är inte längre enbart för de äldre utan ett smart och hållbart alternativ för den som vill köra bil mindre, bor mer avsides eller helt enkelt inte vill slita på kroppen.

Dramatenväskor på hjul

Shoppingvagnen, även kallad dramaten, är en tålig väska på en stabil ställning med hjul. Den brukar vanligtvis kunna packas rejält och siffror på att den klarar 25 kilo och 40 liter är inte alls ovanliga. Många är vattentäta vilket ger dig en möjlighet att i lugn och ro transportera dina matvaror eller andra produkter utan att riskera att de blir våta. Dessutom är extra sidofickor och i vissa fall säkerhetsfickor i bakkant också en vanlig del av utrustningen. 

Vissa shoppingvagnar är hopfällbara vilket gör att de är lätta att förvara och ställas undan när de inte används. En dramaten eller shoppingvagn med terränghjul ger dig möjligheten att frakta matvaror och produkter över ojämna vägar. Om du till exempel vill ta med dig mat ut till sommarstugan och har en bit att gå från bilen kan en dramaten-väska vara det perfekta alternativet för att på ett säkert sätt få maten hela vägen fram.

Åhléns är det rätta stället för dig som vill köpa shoppingvagn online eller i butik. Vi har noggrant valt ut ett varierat sortiment av kvalitativa shoppingvagnar i olika storlekar och färger. Vi erbjuder även shoppingvagnar med stora hjul lämpliga för svår terräng som till exempel grusvägar, skogsvägar och annan ojämnt underlag. Behöver du assistans i ditt val av shoppingvagn hjälper vi dig gärna via kundtjänst eller på plats i våra varuhus.


23 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från