Bomullstrosor

Bomullstrosor är sköna och mjuka mot kroppen samtidigt som materialet låter huden andas. Det är en klassisk sorts underkläder som är ett bra och bekvämt val i vardagen. Dessutom går bomull att tvätta i höga temperaturer. Allt sammantaget gör att detta är ett populärt val av trosor för många. 

Vårt sortiment av bomullstrosor

Om du vill köpa bomullstrosor online eller i butik så är Åhléns det rätta stället. Vi har ett stort och varierat sortiment av kvalitativa underkläder i olika färger, modeller och storlekar. Vi har också bomullstrosor som är extra tunna och de i lite grövre bomullstyg för när du vill att de ska värma mer än vanligt. Självklart har vi bomullstrosor med tunna sömmar och diskreta detaljer – och de med spets, breda resårer och andra mer synliga detaljer. Allt för att du ska hitta en stil som passar dig och din kropp. Tänk på att se över storlekstabeller då och då eftersom våra kroppar ändras genom livet så att du inte bär för små eller för stora trosor.

När är bomullstrosan det rätta valet

Det finns flera skäl till att vilja ha bomullstrosor. De finns i alla modeller och stilar av trosor. Med alla höjder på midjan, med eller utan ben, samt med hel rumpa eller med string. Det mjuka materialet har hög andningsförmåga som gör trosan bekväm och skön. 

Bomullstrosor lämpar sig dock mindre bra för träning, eller när du av andra skäl är rejält svettig, eftersom materialet inte hanterar fukt särskilt bra. Bomull behåller fukten i materialet och mot huden, detta blir obehagligt och i värsta fall kan det ge en nedkylande effekt. Vid träning, eller när du vet att du annars kommer växla snabbt i kroppstemperatur, så rekommenderar vi att istället välja trosor i funktionsmaterial. Detta då de transporterar bort fukten från kroppen.


47 produkter
Hipster från Bread & Boxers
Hipster Bread & Boxers
Spara till favoriter
Hipster från Bread & Boxers
Hipster Bread & Boxers
Spara till favoriter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från