Sandaler

Sandaler är så starkt förknippat med sommar, värme och ledighet att det för många är en av de roligare sortens skor man kan köpa. Det är en oslagbar känsla när våren äntligen blir så varm att man kan skippa klumpiga skor och strumpor, för att glida ner i fräscha och lätta sandaler. Under årets kallare månader ger fotriktiga sandaler oss istället en rejäl och bekväm innesko för både arbetet och hemmet. Då skyddar du foten från smuts och kyla, samtidigt som foten får ett stabilt steg mot underlaget.

Anpassade sandaler för dam

När du är redo för en speciell middag eller roliga festligheter kan en elegant sandal eller sandalett lyfta din outfit. Vill du ha hög klack men en stabilare sko är breda klackar, kilklackar eller platåsula att föredra. På så vis kommer du upp en bit, samtidigt som du står stadigare än vad du gör med enbart en smal klack. Sandaler går också att variera i mängder av material och färger.

På stranden och semestern uppskattar de flesta klassiska flip-flops. En modell på sandal som är ytterst minimalistisk, lättburen, mångsidig och lätt att bära med sig. Många väljer exempelvis att alltid ha ett par i handväskan sommartid, för att på så sätt kunna byta skor i slutet av dagen när man vill vila fötterna efter en lång dag och kväll.

Sandaler finns i en lång rad utföranden och stilar, det är därför inte alls svårt att hitta en modell som passar dig och dina behov. Här hos oss på Åhléns kan du både köpa sandaler online och i våra varuhus. De sandaler vi säljer är kvalitativa och tillverkade av välkända producenter. 


89 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från