Lösnaglar & Nageldekoration

Med lösnaglar och nageldekorationer ger du dina händer ett välvårdat och snyggt utseende. Kanske för att du uppskattar det i vardagen eller för att du vill vara extra fin till ett festligt tillfälle. Oavsett varför du vill fixa med dina naglar så finns vi här för dig. Hos oss på Åhléns kan du köpa lösnaglar online och i våra butiker. Vi har ett stort och varierat sortiment från välkända och kvalitativa märken. Vare sig du föredrar en neutral och stilren look, eller en mer extravagant stil, så har vi de rätta produkterna för dig.

Olika sorters lösnaglar

Det finns många olika sätt att själv förlänga sina naglar på. Med förlimmade lösnaglar trycker du på lösnaglar uppe på din egen nagel och bär de oftast bara över dagen eller några dagar. För ett mer hållbart resultat behövs lim och en produkt som fungerar att limma på nageln. För den händige som vill ta sin konstnärliga ådra till nya höjder kan skulpterade naglar vara det rätta. Då byggs en finish med gele eller akryl upp till en förlängd lösnagel som sedan filas och poleras till önskad form och stil. Oavsett vad du föredrar är det viktigt att alltid läsa instruktionerna noga och vara försiktig med lim och andra vätskor.

Nageldekorationer för det där “lilla extra”

Vill du inte förlänga dina naglar men ändå dekorera dem kan vi rekommendera nageldekorationer. Med dessa dekorerar du dina egna naglar så mycket eller lite du vill för att få det där “lilla extra” även utan lösnaglar. 

Om du istället föredrar “extra allt” så kan du kombinera lösnaglar och nageldekorationer för en riktigt lyxig stil. Välj en favoritfärg, matcha dina kläder eller ditt humör, eller varför inte välja stil efter säsong? Satsa till exempel på glada färger under sommaren, och glittriga till nyår, så har du alltid rätt stil för dagen!


0 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från