Loreal Paris Coloration

Annons
Loreal Coloration banner desk - f1

Drömmer du om vackert hår? Eller är du trött på att grått hår förstör din look? Hitta den hårfärg som passar just dig från det stora utbudet av hårfärger hos L'Oréal Paris och Garnier. Välj mellan många unika färger och skapa den perfekta looken för dig. Prova hårfärger som är lätta att applicera hemma och ger dig ett fylligt resultat. Få hjälp med att komma igång med hårfärgning hemma!

SÅ VÄLJER DU RÄTT FÄRG

Passar dig som vill prova hårfärg första gången eller vill fräscha upp din naturliga hårfärg. Toningsfärger tvättas ur efter cirka 28 tvättar.
Passar dig som vill ha ett permanent och varaktigt färgresultat som till exempel täcker upp till 100 % av grått hår.
Unik reflex med en kombination av både kalla och varma toner som passar alla hudtoner.
Vill du ha blont eller slingat hår? Då ska du välja en blondering som är framtagen för att ge blonda färger och nyanser.

FÄRGA DITT HÅR HEMMA

Guider, tutorials, tips och tricks

Ska du färga mörkt hårVi rekommenderar då att du väljer en färg som är ljusare än vad du tror. Man brukar oftast tro att håret är mörkare än vad det egentligen är. Därav rekommenderar vi alltid att välja 1-2 ljusare nyanser.

Ska du färga ljust hårVi rekommenderar då att du väljer en färg som är 1-2 nyanser mörkare än ditt hår. På så sätt får du färre gulaktiga skiftningar när du färgar ditt hår.

Vill du ge din naturliga färg ett lyftAnvänd en toningsfärg som framhäver det bästa hos din naturliga hårfärg, boostar håret och ger massor av glans.

Drömmer du om blont hårBlondering är inte en färgning utan en blekning. Det är en process där man avlägsnar pigment från håret och därmed gör det ljust.

 

VÄLJ DEN SERIE SOM PASSAR DIG

EXCELLENCE

Excellence är en hårfärgsserie med permanenta hårfärger. Excellence täcker upp till 100% av grått hår och ger ett fylligt och långvarigt resultat. Excellence är ett Triple Care trestegsprogram som stärker och skyddar håret när du färgar det. Serien finns i klassiska och eleganta färger. Innehåller ammoniak.

CASTING CRÈME GLOSS

Casting Crème Gloss är en semipermanent toningsfärg som tonar och förstärker din naturliga färg. Den ger glans, en naturligt strålande färg och synliga reflexer och håller i 6–8 veckor. Serien rekommenderas bland annat för färgning av de första grå håren. Innehåller inte ammoniak.

PRÉFÉRENCE

Préférence är en permanent hårfärg eller blekning som ger ett fint färgresultat med massor av glans. Formulan innehåller bland annat Oil Elixir och E-vitamin. Färgen täcker upp till 100% av grått hår. Serien finns i en modern färgskala. Vissa varianter innehåller ammoniak.

OLIA

Olia är en permanent hårfärg som drivs av kraften från olja. Detta ger en skonsam hårfärgning för både hår och hårbotten. Olia finns i en rad fina klassiska färger och nyanser och täcker upp till 100% av grått hår. ​​​​​​​Innehåller inte ammoniak.

NUTRISSE

NUTRISSE Cream från Garnier har en unik formula som tillför mycket näring samtidigt som den färgar. Efterbehandlingen tillför intensiv näring, återupprättar hårets skönhet och gör det 3 x starkare. Håret ser välmående ut och känns lent som sammet.


69 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från