Ansiktsvård

Vi behöver alla ansiktsvård, oavsett vilken hudtyp vi har. Torr, fet, finnig eller rynkig – alla har vi behov av olika knep för att göra huden glad. Vissa vill ha många steg i sin hudvårdsrutin för ansiktet, och andra är nöjda med endast en bra dagkräm. Vi har produkterna för båda uppläggen, och allt där emellan, så när du vill köpa ansiktsvård online eller i butik är Åhléns det rätta stället. 

Vi har ett omfattande sortiment med ansiktsprodukter från ett stort antal kvalitativa hudvårdsmärken i olika prisklasser och för varierande hudtyper. Vi har även kunnig personal som gärna hjälper dig med din ansiktsvård, och med vilka produkter du får en rutin och ett resultat som passar dig.

Gör huden glad med rätt ansiktsvård

Vad som är rätt ansiktsvård för dig, behöver inte vara rätt för din vän. Vi är alla olika och har därför olika behov. Gemensamma nämnare för en grundläggande ansiktsvård är dock bra rengöring som gör att din hud mår bra, samt fullgod återfuktning som är anpassad efter din huds behov. Utöver det kan också eventuella produkter för sådant som du vill adressera särskilt läggas till. Det kan vara produkter som är extra återfuktande, specifikt rengörande, behandlar ett särskilt område, eller liknande. 

Huden i ansiktet är väldigt utsatt. Väder och vind, solens strålar, avgaser, temperaturförändringar och skärmar – det är bara några av de påfrestningar som huden i ansiktet får stå ut med. Därför är det viktigt att hjälpa till med bra ansiktsvård så att huden har rätt verktyg att tackla allt den upplever. De flesta rekommenderas att göra ansiktsvård både morgon och kväll. Detta eftersom det är olika påfrestningar man adresserar, samt att man förbereder huden för antingen vila eller att vara vaken, med alla de påfrestningar det medför.

De fina resultaten kommer genom kontinuitet och produkter anpassade för din hud.


3640 produkter
Intensive Moisture Balance från Dermalogica
Intensive Moisture Balance Dermalogica
Spara till favoriter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från