Strumpor

Ofta känns det som att man antingen inga strumpor har, eller att man har för många. Strumpor för dam finns i många olika utföranden och tjocklekar, så att du kan anpassa valet efter aktivitet och säsong. Valet av strumpor är viktigt både för komforten och stilen. De flesta kan garanterat skriva under på att strumpor i rätt färg lyfter hela looken, eller i värsta fall tvärt om. Här hos oss på Åhléns hittar du såklart bara rätt sorter och kan köpa strumpor online och i butik från ett stort och varierat sortiment. Vi har strumpor för dam i olika längder, tjocklekar, material och färger – samt både de med och utan dekorationer. 

Välj rätt strumpor varje dag

Söker du vardagsstrumpor eller någon form av specialstrumpa? Till vardags föredrar vissa olika mönster och färger på varje par strumpor för att lättare para rätt vid tvätt, samt att alltid få välja strumpor efter dagens stil och känsla. Andra vill hellre köpa alla sina vardagsstrumpor i samma färg och modell, så att man aldrig behöver leta efter rätt kompis i strumplådan. På så sätt blir det hur enkelt som helst att matcha, men alla dina strumpor blir istället i samma färg och stil. Väljer du det sistnämnda alternativet rekommenderar vi en neutral färg som matchar det mesta du klär dig i – som svart, marinblå eller vit.

Olika sorters strumpor för dam

Mer anpassade strumpor hör ofta till de kallaste och varmaste månaderna. Under vintern är strumpor i varmare material eller med lurvigt foder en hjälp mot kalla golv eller i kängorna ute. Medan ankelsockor är sommarfavoriten för de flesta då det låga skaftet ger svalka och ser snyggare ut i skorna. Steps är mycket nätta och tunna strumpor som passar perfekt för den som vill ha strumpor i högklackat. Det minimerar skavsår, svettiga tår och gör att du orkar med dina klackar längre.


0 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från