Jerseyklänningar

Den fina jerseyklänningen klarar något som få plagg klarar. Genom att både vara mjuk, bekväm, smickrande och följsam – lyckas en jerseyklänning vara allt mellan en mysklänning och finklänning på en och samma gång. Alla är snygga i den, och alla kan matcha den med sin redan befintliga garderob! Du kan köpa jerseyklänningar online och i butik här hos oss på Åhléns. Vi har ett varierat sortiment av både långa och korta, figurnära och löst sittande modeller, i olika färger och stilar.

Den mångsidiga jerseyklänningen för både vardag och fest

Föredrar du en kapselgarderob med några få utvalda plagg som alla ska matcha varandra, är en jerseyklänning ett bra val. Den är enkel att klä upp från vardagsplagg till festplagg genom några enkla justeringar. Välj då stil och färg med omsorg så att den fungerar i alla de situationer i ditt liv där den behövs. Som tunika över jeansen eller till de höga klackarna på festen.


Älskar du däremot en stor garderob med mycket variation kan du istället välja allt du känner dig sugen på. Kombinera dina val med värmande plagg på vintern så fungerar de lika bra året om. Du gör din stil personlig med valet av accessoarer samt hur du kombinerar din jerseyklänning med andra kläder.


0 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från