Fleecejackor & fleecetröjor

Fleecejackan är ett skönt och mjukt plagg som både är praktiskt och snyggt. Den är perfekt som ett värmande lager och känns behagligt inneslutande när man är frusen eller krasslig. Olika sorters fleece och tjocklekar gör att fleecetröjor och fleecejackor varierar i hur varma och mysiga de är. Oavsett om du är ute efter en riktigt varm variant, eller ett tunt fleecelager under vinterjackan, så kan du köpa fleecejackor online här hos oss på Åhléns. Vi har olika stilar, färger, tjocklekar och modeller i vårt sortiment. Hos oss hittar du både fleecejackor och tröjor för fritidsaktiviteter och de som kan agera som ett värmande plagg inomhus eller som en tunnare jacka utomhus.

Så väljer du rätt fleecejacka

Vad ska du ha din fleecejacka till? Har du tänkt att bära den under ytterkläderna i skidbacken är en figurnära fleecetröja med exempelvis tumhål och utan luva att föredra. Medan luva och en vidare modell är trevligare om den ska bäras över andra kläder som en värmande fleecejacka istället för . Det vanligaste sättet att stänga fleecejackan på är med dragkedja, men genom att välja tryckknappar istället får plagget genast en annan stil. Ljusa färger framhäver plaggets lurviga känsla mer, medan mörka färger känns mer stilrena trots att det är fleecematerial. 

Så tar du bäst hand om din fleecetröja

De flesta fleecetröjor tillverkas av polyester och tål värme dåligt. Desto varmare du tvättar din fleecejacka desto sämre för både materialet och miljön, eftersom fleeceplagg släpper ifrån sig mikroplaster i höga temperaturer. Tvätta enligt tvättrådet i fleecejackan, vädra plagget ofta för att minska på antalet tvättar och tvätta det gärna i en tvättpåse för minskad friktion. Strunta också i torktumlare och låt plagget hängtorka torrt istället. På så sätt håller du din fleecejacka mjuk och mysig längre, vilket också gör att den är snygg längre!


0 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från