Leggings

Tack och lov för leggings och tights – eller får vi lov att kalla den multifunktionsbyxan? Så sköna att ha hemma, eller att lämna hemmet i, att resa, träna och sova i. Passar till både mysplagg, vardagen och festen. Och är inte alls dumma att ha under andra byxor när det behövs. Med tanke på allt man kan ha dem till, måste det vara den mest prisvärda byxan. Om du inte redan har ett par är det här hos oss på Åhléns du kan köpa tights online och i butik. Vi har ett stort och varierat sortiment av kvalitetsplagg i olika stilar, färger och material. Vi har tveklöst ett par leggings eller tights för varje tillfälle i livet!

Tights för alla dagar – året om

Det finns alltid ett par tights eller leggings som passar väder, säsong, humör och aktivitet. Oavsett om det gäller mitt i kalla vintern eller varma sommaren, så finns det ett alternativ som passar perfekt. Eftersom de tillverkas i så många olika material, kan du också hitta en stil som passar perfekt för det du tänkt dig. Vad sägs om ett par leggings i skinnimitation eller lack på festen? På sommarpromenaden kanske ett par ljusa i trekvarts längd passar bra. 

Matcha leggings med olika typer av plagg

Eftersom tights och leggings är så minimalistiska är det vanligt att välja större plagg att matcha till. Kombinera ditt val av tights med oversize-plagg och accessoarer för en snygg kontrast. Du kan också välja att istället fortsätta kombinera fler minimalistiska och figurnära plagg till looken genom att exempelvis matcha dina leggings med en minikjol och en croptop. Allt beror på humör, väder och din personliga stil. 

Får du lätt lårskav i din klänning eller kjol är ett par tights en skön räddning som är lätta att dra av och slänga i väskan om du ångrar dig och vill vara utan.


0 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från