Dunkuddar

Med en fluffig och härlig dunkudde sover du gott hela natten. Materialet ger generellt sett stöd, transporterar bort fukt och är behagligt att sova på – men precis som med fiberkuddar finns det många olika varianter. Anpassa ditt val utifrån vilken sovställning du främst har och vad du är bekväm att lägga huvudet på. 

Här hos oss på Åhléns kan du köpa dunkuddar online från ett varierat och kvalitativt sortiment. Vi erbjuder olika tjocklekar, former och prisklasser. De produkter vi valt ut är från välkända tillverkare som har en certifierad tillverkning med krav på hållbar produktion. Självklart innehåller de dunkuddar vi säljer den finaste dunen med tillhörande fjädrar. Du kan läsa mer om respektive tillverkares miljömärkningar och certifikat under respektive produkt. 

Den sköna och fluffiga dunkudden

Det finns många goda skäl till att vilja välja en dunkudde för sin nattsömn. Är du en varm person som lätt blir svettig har dunkudden god förmåga att transportera bort värme och fukt. Dessutom är den, beroende på sammansättning, bra på att hålla formen under natten. Det gör lite förenklat att en kudde med dun och fjädrar ofta ger ett bättre stöd än en vanlig fiberkudde. 

Dunkudden är ett sämre val för allergiker om det är just fjädrar och dun man är allergisk mot. Är det kvalster eller damm man är allergisk mot kan man ändå välja en dunkudde om denna är tvättbar i 60 grader. 

Du väljer tjocklek på kudde utifrån sovställning och tycke. Är du en person som ofta eller mest sover på mage är en låg kudde det bästa valet för dig. På så sätt får du mindre ansträngning på nacke och rygg. För den som sover på rygg och sidan är en medelhög till hög kudde ett bättre val. Då får nacken och ryggen det stöd den behöver för att ge ryggraden avlastning i ett så rakt läge som möjligt. Komplettera din dunkudde med ett fint örngott.

0 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från