Termosmuggar

Med termosmuggen får du med dig din varma dryck eller soppa precis dit du önskar – utan att den förlorar värmen, och utan att behöva ha med extra kärl att dricka ur. Det är den morgontröttes bästa vän, ett smart val för den som pendlar eller lite vardagslyx för den som helt enkelt uppskattar att ta med sin favoritdryck på promenaden. Här hos oss på Åhléns kan du köpa termosmuggar online och i våra varuhus. Vi har ett stort utbud av olika storlekar, stilar och former, så att du enkelt kan hitta en modell som passar din favoritdryck och vardag. Självklart har vi också små termosar och drickflaskor med termos-egenskaper för varma och kalla drycker.

Termosmuggens många användningsområden

Det självklara användningsområdet för termosmuggar är såklart när du är på språng. Men om du är en person som ofta glömmer bort din varma dryck, eller har många bollar i luften och inte hinner dricka den i rätt tempo, så kan en termosmugg göra att din dryck håller rätt temperatur längre. Uppskattar du take away-kaffe kan en egen termosmugg göra köpet grönare. Många ställen uppskattar om du tar med en egen mugg till morgonlatten eftersom det både sparar disk och pengar för stället du handlar på. Dessutom håller den drycken du köper varm längre, eftersom du har en fiffig termosmugg istället för fikets pappmugg!

Välj rätt termosmugg för dig

Vad ska du använda den till och vad har du för krav på din termosmugg? Termosmuggar i rostfritt stål håller en jämnare värme (eller kyla) längre, dessutom håller själva muggen sina egenskaper längre över tid. Men en termosmugg i plast är ofta billigare i inköp och passar bra för dig som inte behöver hålla värmen så länge som möjligt, eller för dig som kanske inte använder din termosmugg så ofta.


0 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från