Tillbehör underkläder

Brösttejp, nipple covers, extra inlägg till bh:n och andra underklädestillbehör – är sådana produkter som gör att du får det exakt så som du vill ha det. Kanske har du en extra djup urringning, vill täcka dina bröstvårtor när du går utan bysthållare, eller inte vill att bh-banden syns? Det finns många skäl till att behöva specialtillbehör för att få sin outfit dit man vill. Oavsett vad du söker kan du här på Åhléns köpa brösttejp och andra tillbehör online och i våra varuhus. Vi har alla de tillbehör som skräddarsyr dina underkläder så att de passar dig och ditt liv. 

Brösttejp, nipple covers & fashion tape

Med brösttejp kan du med hjälp av medicinsk tejp lyfta upp brösten utan bh. Det är det perfekta valet för dig när du inte kan eller vill bära underkläder, men ändå få ett lätt lyft. Nipple covers är som det låter små kuddar som täcker dina bröstvårtor. De kan användas i kombination med brösttejpen eller ensamma om du enbart vill täcka dina bröstvårtor utan lyft. Nipple covers är ett bra val för genomskinliga eller tajta plagg, eller för dig som av andra skäl behöver eller vill täcka dina bröstvårtor. Du matchar färgen på dina nipple covers med din hudton eller väljer den färg du tycker är fin.

Axelkuddar, push up-kuddar & olika bh-band

Djupa urringningar, bara ryggar, axellösa plagg eller tung byst – det finns många skäl till att behöva korrigera sin bh. Olika fiffiga bh-band gör att du får din look som du vill ha den. Har du en favorit-bh som behöver bli lite större i omkrets? Då kan en förlängning ge dig några extra centimeter så att bysthållaren sitter som den ska. Vill du ha extra mycket lyft i urringningen kan du med push up-kuddar få en naturlig höjning. Inläggen är vattentäta och kan också användas med badkläder.

0 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från