Shape

Shapewear, eller shaping-underkläder, har vuxit sig stort i underklädesvärlden. Med olika sorters underkläder i shapewearmaterial kan du framhäva det du vill på din kropp. Shapewear skapar en tydligare silhuett än vanliga underkläder och tar fram nya former som inte syns annars. 

Här hos oss på Åhléns kan du köpa shaping-underkläder online och i butik. Vi har ett stort och varierat sortiment av olika modeller, färger och storlekar. Tänk på att alltid välja den storlek du har på vanliga kläder på dina shaping-underkläder. En mindre storlek formar inte mer, utan kan istället göra att du får ett oönskat resultat eller former på andra ställen än du tänkt.

Då kan shaping-underkläder passa extra bra

När du vill vara extra fin och kanske framhäva ditt utseende lite mer än vanligt, är det bästa tillfället att bära shaping-underkläder. Det kan vara på ett viktigt jobbmöte, på bröllop, på den där stora festen eller den fina middagen med någon speciell. 


Det finns olika nivåer med allt från trosor som håller in midjan lite grann – till hela bodyer som formar både lår, stuss, midja, mage och rygg. Är du snarare ute efter att en klänning ska ligga slätt kan en vanlig underklänning också räcka. Vi hjälper dig gärna med tips och råd inför ditt köp av shaping-underkläder.

0 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från