Träning - Överdelar

Snygga och funktionella träningströjor reglerar värme och fukt så att din kropp känns behaglig när du tränar eller är på språng. Olika modeller, material och stilar ger dig möjlighet att anpassa valet av träningströja efter aktivitet och din kropp. Här hos oss på Åhléns kan du köpa träningströjor online och i alla våra varuhus. Vi har ett stort och varierat sortiment av överdelar för all sorts träning och aktiv vardag, så att du enkelt kan hitta något som passar dig och din stil.

Funktionella träningströjor för alla aktiviteter

Träningströjor fungerar lika bra vare sig du ska vandra, jogga, gå på gymmet, greja i trädgården, städa, leka med barnen eller gå på promenad. Oavsett vad du hittar på så är poängen att ge dig en överdel som håller din kroppstemperatur optimal när du växlar i temperatur eller när du är väldigt varm. Därför är detta också ett bra val för dig om du lätt blir svettig även utan aktivitet. 

Olika överdelar fyller olika funktioner, och vad som fungerar på joggingturen vintertid är oftast inte det man behöver för inomhusaktiviteter. Genom att anpassa ditt val av överdel får du alltid det allra bästa resultatet. För träning utomhus under den kalla delen av året är det extra viktigt att klä sig enligt lager på lager-principen med material som andas och transporterar bort fukt. 

Snygga träningströjor för dam

Träningströjor har generellt sett en eller några träningsstilar i åtanke när de designas. Därför kan ofta träningströjor för dam med en särskild inriktning se ut på ett visst sätt. Designstilen är oftast funktionell för att fungera på bästa möjliga sätt med den aktivitet den designats för. En träningströja för utomhusaktiviteter har till exempel ofta tumhål, tejpade sömmar och något form av foder – medan en träningstopp för gymmet oftast är tight och kortärmad.


121 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från