Träningsbyxor

Med bra och snygga träningsbyxor i dammodell blir träningen lekande lätt. Förutom att ge dig bästa förutsättningen att prestera på topp, gör de också att du känner dig fin och välklädd på träningspasset, långpromenaden eller som överdragsbyxor till och från gymmet. Här hos oss på Åhléns kan du köpa träningsbyxor för dam online samt i våra varuhus. Vi har ett varierat sortiment av olika modeller, längder och färger för att alla ska hitta något som passar just deras träning. Dessutom har vi träningsbyxor för specifika träningsformer där plagget är framtaget för att matcha exakta förutsättningar för den tilltänkta aktiviteten.

Träningsbyxor i dammodell för all sorts träning

Träningsbyxor gör sig extra bra vid utomhusträning, när du vill ha träningskläder enligt lager på lager-principen eller när du helt enkelt föredrar den varianten på underdelar när du tränar. Utomhussporter som golf, segling och orientering, ställer andra krav på sin utövares kläder än vad exempelvis gymmet gör. Det kan handla om behovet av att ha vind- eller vattentäta träningsbyxor med plats för andra plagg under. 

Den mångsidiga träningsbyxan

Träningsbyxor är ett bra val även om du inte har ovan nämnda behov. Om du till exempel föredrar att duscha hemma efter gymmet kan du dra på dig ett par träningsbyxor över dina träningskläder för att inte riskera att kylas ner. De är också ett bekvämt val för långpromenaden, vid bus med hunden eller för att du helt enkelt föredrar träningsbyxor i dammodell som plagg. Du kan också använda dina träningsbyxor som mjukisplagg efter jobbet eller på en ledig dag.