Träningsjackor

I en skön och kvalitativ träningsjacka kan du vara på språng eller träna utan att bli för kall eller för varm. Det är ett perfekt val för dig som uppskattar friluftsliv, utomhusaktiviteter och sporter, eller när du är väldigt varm efter till exempel gymmet och ska ta dig hem. Förutom att träningsjackor har flera goda egenskaper när det kommer till reglering av temperatur och att transportera bort fukt, är de också utformade för att underlätta för rörelser utomhus. Exempel på detta kan vara strategiskt placerade reflexer, tumhål, tejpade dragkedjor och andra detaljer, samt extra vaddering på utsatta ställen. 

Välj träningsjacka efter aktivitet

Alla träningsjackor är anpassade för träning utomhus, men de som är tillverkade för en viss sorts sport eller aktivitet i åtanke är såklart ännu bättre för just detta. Så om du tränar en specifik sport, eller vet vad du ska ha din träningsjacka till primärt, rekommenderar vi att du anpassar valet av din träningsjacka till detta. Löpning är ett klassiskt exempel där en träningsjacka utformad för löpning ger det lilla extra för just det ändamålet. Det kan handla om smart placerade fickor man når snabbt när man springer, tumhål för att ärmarna inte ska åka upp, eller en tight huva med resår som inte kan åka av. Självklart kan träningsjackor anpassade för ett specifikt ändamål även användas till andra utomhusaktiviteter.


Oavsett vad du ska hitta på så har vi på Åhléns rätta sortimentet för dig som vill köpa träningsjacka online eller i butik. Vi har ett varierat sortiment av kvalitativa träningsjackor för generella utomhusaktiviteter, men också för specifika sporter och situationer. Hos oss finner du extra synliga reflexjackor och de som skyddar specifikt mot vind och regn. Du hittar även riktigt tighta jackor med minimalt med utrustning för träningen under de kyliga sommarkvällarna eller varma höst- och vårdagarna. Och självklart riktigt stora och luftiga träningsjackor med plats för varma kläder under! Komplettera din träningsjacka med ett par snygga träningsbyxor.

33 produkter
Regnjacka från Röhnisch
Regnjacka Röhnisch
Spara till favoriter
Regnjacka från Röhnisch
Regnjacka Röhnisch
Spara till favoriter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från