Pyjamas

Med en snygg och skön pyjamas kan både sömnen och vilan bli mycket bättre. De allra flesta är rörande överens att efter en lång arbetsdag är det fantastiskt skönt att få komma ur vardagskläderna och glida in i en mysig pyjamas inför den avslappnade kvällen. En bekväm pyjamas kan dessutom bidra till både en god nattsömn och ett bättre sovrumsklimat. 

Pyjamas för dam

Många nordbor väljer att ha det alldeles för varmt i sovrummet när det i själva verket är bäst för hälsan och sömnen att ha det relativt svalt. Genom att välja pyjamas efter säsong kan du nästan alltid ha en optimal temperatur i sovrummet, utan att varken frysa eller svettas. Under sommarens varma månader kan det vara lätt att kasta av sig både täcke och nattkläder för att hitta svalkan, för att senare på natten vakna av att man blivit kall och fryser. Med korta pyjamasbyxor i shortsmodell och ett tunt linne får du en pyjamas för dam som passar även under värmeböljor.

En sidenpyjamas är ett lyxigt val för våren och hösten, som känns exklusivt och mjukt mot huden. Under de kallaste månaderna kan du med fördel välja en pyjamas som är lite mer värmande, som till exempel i ull, fleece eller mjuk velour. Ha hellre en varm pyjamas än för varmt i sovrummet, då sover du allra bäst!

Här hos oss på Åhléns kan du både köpa pyjamas online och i våra varuhus. Vi erbjuder ett varierat utbud av olika modeller och stilar från flera olika märken. Vi har allt från nättare shorts och linnen, till rejält varma pyjamasar för de kallaste månaderna på året. Våra pyjamasar är, förutom att vara kvalitativa och bekväma, även vackra i designen. På så sätt blir det enkelt att välja en snygg och bekväm pyjamas och sova gott varje natt.


0 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från