Sovkläder

Med rätt sovkläder blir nattsömnen bättre och vilan bekväm. Beroende på hur du är som person och vilken tid det är på året, så behöver du anpassa valet så att det blir bra för dig. Här hos oss på Åhléns är det enkelt att hitta rätt eftersom du kan köpa sovkläder online och i varuhus från ett så stort sortiment. Vi har alla tänkbara material, modeller, färger och stilar – allt för att du ska få en så skön nattsömn som möjligt.

Sovkläder för alla väder och kroppar

När man blir varm är det lätt att tänka att sovkläder är det sista man vill ha på sig. Men faktum är att det finns modeller för alla temperaturer. Anpassa hellre rummet, sängen, lakan och valet av sovkläder – än att helt strunta i att ha några. Med rätt modell och material hjälper de dig nämligen att transportera bort fukt från kroppen och reglera temperaturen. 

Under sommarhalvåret väljer du material som hjälper dig reglera värmen, och om du vill, med korta ärmar och ben. Vintertid väljer du sovkläder som istället är lagom värmande, och om du vill, med långa ärmar och ben. Det kan krävas lite tid att hitta rätt, men när du hittar rätt sovkläder för dig ger det garanterat en bättre nattsömn.


174 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från