Kostymbyxor

Kostymbyxor tillhör ett av de nyckelplagg som bör finnas i varje garderob eftersom de går att matcha till alla stilar. De är de perfekta byxorna till såväl arbete som fest, och går precis lika bra att klä upp för en extravagant festlook eller klä ner för en avslappnad men dressad stil. Förutom att vara ett plagg enkelt att matcha med, är kostymbyxan dessutom mycket smickrande för benen och gör varje outfit elegant. De passar alla åldrar och såväl höst, vinter och vår. 

Olika typer av kostymbyxor 

Kostymbyxor för dam varierar i färg, snitt och längd. Med ett par raka och utsvängda kostymbyxor får du ett snyggt och elegant fall samtidigt som benen kan upplevas längre. Kostymbyxor med ankelkorta ben känns trendigt och chict samtidigt som det lägger större fokus på dina skor, vilket ger dig möjlighet att visa upp dem på ett inramat vis.

Den mest klassiska kostymbyxan är svart och stilren. Tänk gärna i nya banor och välj en färgglad eller mönstrad kostymbyxa för nya spännande stilar. Du klär enkelt upp dina kostymbyxor för fest med höga klackar, stora smycken och silkiga överdelar. Om du hellre önskar en mer avslappnad outfit med lågskor och stickat, gör kostymbyxan att outfiten känns dressad och bekväm på samma gång. För arbetet är kostymbyxorna allra lättast att styla – oavsett om du vill vara strikt och minimalistisk eller mer bekväm och chic.

Åhléns är den självklara platsen för dig som vill köpa kostymbyxor online eller i butik. Vi har omsorgsfullt valt ut kvalitativa kostymbyxor från välkända märken i olika snitt, längder och färger. I vårt sortiment finner du även miljömärkta kostymbyxor med vår stämpel “Bra val!”, där både material och tillverkningsprocess tagit extra hänsyn mot miljön. Behöver du hjälp med ditt köp av kostymbyxor finns vi tillgängliga via kundtjänst eller på plats i våra varuhus.


30 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från