Sneakers herr

Ett par kängor är var herres bästa vän under kyliga dagar. Denna mångfacetterade sko kommer i ett flertal modeller, stilar och designer, för att passa alla tänkbara tillfällen. Ett par kängor kan bäras till såväl finkostymen som när det är dags för vandring. Här hos oss på Åhléns hittar du ett varierat utbud från ledande tillverkare så att du ska kunna köpa kängor för herr online som passar just dig och dina behov.  

Under vår och höst, när vädret är lite mildare, är ett par tunnare ökenkängor för herr är ett bra val. Du hittar också många snygga alternativ på snörkängor i vårt utbud. Välj mellan material som läder och mocka, och hitta en nyans som passar med din garderob. När temperaturen sjunker blir det dags för ett par varma kängor för herr. Med en tjockare sula kommer du upp från marken och mindre kyla når foten, men tänk på att grova kängor också kan göra att din outfit ser mer avslappnad ut. Om du ofta bär kostym så är ett par dressade kängor för herrar att föredra, då ser du stilig ut samtidigt som du håller dig varm. Varmfodrade kängor för män finns i alla stilar; från en mer grov framtoning, till en klassisk stil. Med ett par tuffa kängor får du en outfit med attityd som lätt kan kombineras med olika accessoarer. 

När du väljer herrkängor för vardagsbruk bör du överväga både funktion och design, så att du känner dig snygg utan att bli kall och blöt om fötterna. Ett par curlingkängor för herr kan vara rätt alternativ för dig då de både är varma och tåliga. Om det är kängor för vandring du är ute efter ställs givetvis helt andra krav på skon. Då bör den vara stadig utan att bli för tung och ge bra stöd åt foten. Det viktigaste är att den är bekväm så att du klarar av att vandra långa sträckor i varierande terräng. 


105 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från