Pyssel barn

Det finns så mycket roligt och spännande pyssel för barn i alla åldrar! Sådant som att bygga, rita, måla och skriva stimulerar barnens kreativitet och lust att skapa – samtidigt som det utvecklar hjärnan och ger en chans att träna på sådant som är svårt. En klump modellera kan förvandlas till vilda djur eller en färggrann måltid, och färg till konstverk att ge bort till mamma och pappa. 

I vårt sortiment har vi målarböcker, pennor och kritor i regnbågens alla färger, pyssellådor med olika teman, lera och slime, pärlplattor, byggleksaker och mycket annat. Så när du vill köpa pyssel för barn online eller i butik är Åhléns det rätta stället. Självklart är produkterna hos oss giftfria och säkra för barn att använda. Följ alltid åldersrekommendationen och instruktionerna på förpackningen. 

Barnpyssel för alla åldrar

Barnpyssel är perfekt under regniga dagar hemma. Känslan av att ha skapat något eget är lika häftig hos barn i alla åldrar, vilket ofta gör att det krävs stort fokus och koncentration. Har du barn som uppskattar pyssel extra mycket rekommenderar vi att skapa en avsedd plats för detta. På så sätt kan arbetsytan organiseras utifrån barnets intressen och den sorts barnpyssel som nyttjas. Använd dig av förvaringskorgar och lådor för en lättillgänglig pysselhörna där ni sorterar pysslet på bestämda platser. Då vet barnet var hen kan hitta det hen vill pyssla med och vet sedan också var sakerna ska vara när det är dags att städa undan.

Om det är pyssel för barn med många små delar eller saker som kan spillas eller bli kladdiga rekommenderar vi att ha ett underlägg, en vaxduk eller en bricka under. På så sätt samlar du detta på ett ställe som är lättare att göra rent och städa upp. Det gör också att man kan flytta undan pyssel från köksbordet när det är dags för mat, och enkelt sätta igång igen efter maten.


254 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från