Sängkläder barn

Fina påslakan gör barns sängar både mysiga, personliga och trygga. Med motiv de känner igen och storlekar som är anpassade efter deras sängar gör sängkläder för barn att barnet känner sig hemma i sin säng. Vilket är extra viktigt för den som tränar på att sova själv i eget rum. Du kan köpa påslakan för barn online samt i butik här hos oss på Åhléns. Vi har ett stort och varierat sortiment av olika storlekar, mönster och färger. Kombinera gärna med fina sängtillbehör för en sängplats som blir extra mysig och funktionell.

Sängkläder för vagn, vagga och spjälsäng

För de minsta barnen behövs sängkläder anpassade för barnvagn, vagga och/eller spjälsäng. Vissa spjälsängar kan dras ut och anpassas allt eftersom barnet blir längre, och då kan också sängkläderna behöva bytas ut. De allra minsta har ingen uppfattning om valet av sängkläder, därför är det viktigt att du väljer lakan, örngott och påslakan som barnet kan komma att trivas med. Poängen för de allra minsta är tryggt, mjukt och mysigt. Snälla färger, glada tryck och att kombinera sängkläderna med tillbehör som gör sängplatsen trygg, är de viktigaste aspekterna.

Påslakanset & lakan för barnsäng

När barnet blivit lite större och ska sova i sin egen säng, så kommer ofta ett starkt behov av den egna personen att behöva manifesteras. Kanske vill man ha påslakan som barnets idoler är tryckta på? Eller motiv från böcker eller filmer hen älskar. Sådant som favoritfärger eller hur materialet känns kan också vara viktigt. 

För barn som sover i eget rum kan motivet på sängkläderna hjälpa barnet att både komma till ro och känna trygghet. Känner man sig orolig för mörkret kan det kännas fint att se goda vänner eller lugnande figurer och färger som håller en sällskap. Låt ditt barn vara med och välja påslakanset, så blir sängen en ännu mysigare plats att vara på.


0 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från