Julljus & julljusstake

Det finns många sätt att tända tusen juleljus på. Vi har julljusen och julljusstakarna för att lysa upp den mörka årstiden precis så som du önskar. Levande ljus skapar värme och stämning i hemmets alla rum och vrår, vilket är extra viktigt under den mörkaste tiden på året. Låt de brinna till morgonkaffet, jullunchen och glöggfesten – eller helt enkelt vid myset framför TV:n. Du kan köpa julljus online samt i butik här hos oss på Åhléns. Vi har självklart passande julljusstakar för alla tillfällen och inredningsstilar i vårt utbud.

Klassiska julljus och julljusstakar

Även om julen är kraftigt traditionsbunden så kommer det varje år ändå trender som tar sig in i julstöket. Vissa är tillfälliga andra kommer för att stanna och bli nya traditioner. Änglaspelet är en av de trender som blev en klassiker. Den är så starkt förknippad med julen att vissa känner det omöjligt att fira utan den. 

En annan klassisk ljusstake för julen är såklart adventsljusstake. Med den räknas tiden till jul ned och för varje tänt ljus firas advent. Runt ljushållarna finns plats för alla de dekorationer du förknippar med december månad och jul. Mossa, tomtar, svampar, bär och annat som hör vinter och julen till, ger julljusen en fantastiskt vacker ram som höjer julkänslan hemma. Använd dig av större ljus eller mer växtlighet för en rejäl bordsuppsats att njuta av hela december.

Med ett kalenderljus kan du istället tända ljuset en stund varje dag, och likt lucköppning arbeta dig fram till slutet och den 24 december. Vill du inte ha traditionella julljus men ändå ha en härlig julkänsla kan vi rekommendera lyxiga doftljus med vintriga och juliga dofter, eller snygga ljusstakar i mässing med vita eller lackröda stearinljus i.


10 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från