Triumph

En utmaning som många känner igen

För att få en behå att sitta bra och bekvämt måste man tampas med två mått som ska stämma överens, en siffra och en bokstav. Dels ska måttet under bysten stämma, men även måtten där bysten är som störst.

Skillnaden mellan dessa två mått anger vilken storlek det är på kupan.Hur får man då den här siffran och bokstaven att stämma överens? Det är inte helt lätt eftersom dessa går att kombinera i det oändliga. Att en D-kupa dessutom kan vara mindre än en B-kupa kan göra förvirringen total.

Det är viktigt att behån sitter ordentligt runt kroppen då det mesta av stödet för bysten faktiskt kommer från ryggstycket. Bysten ska få plats i kuporna utan att ”spilla över”. Det är vanligt att man köper för stort runt om och för liten bokstav, vilket gör att behån blir obekväm att ha på sig.


Ny innovation – en behå med bara fyra enkla storlekar

Triumph är ett av världens största underklädesföretag och grundades 1886 i Tyskland. De har drivit utvecklingen av moderna underkläder framåt under alla år, och fortsätter att vara pionjärer i branschen. Exempelvis var det Triumph som uppfann maskinen för att kunna formpressa behåkupor, redan 1967. Detta blev en stor framgång och som på ett banbrytande sätt satte agendan för framtidens underkläder.
I år lanserades en ny spännande innovation från Triumphs sortiment Design for Life – en smart behå som går under namnet Fit Smart. Den här behån är ett modernt alternativ och finns bara i fyra enkla storlekar som motsvarar ca 30 traditionella behåstorlekar!

Fit Smart anpassar sig efter den kropp den sitter på för att underlätta för alla kvinnor i deras liv och vardag. Med Fit Smart-behån slipper du söka i det oändliga bland siffror och bokstäver och prova olika behåmodeller. Nu kan du hitta den du verkligen behöver och som fungerar, inte bara för stunden, utan i alla lägen.

 "Det här är en behå som fler kvinnor måste prova för att verkligen få känna den positiva skillnaden och fantastiska passformen. Den är bekväm och ser bra ut", säger en kvinna som provat Fit Smart-behån.

 Det som gör att Fit Smart-behån, på ett naturligt sätt, formar sig efter alla unika kroppar, individuell bröstform och storlek är med hjälp av 4D-tekniken. Både spetsen och den lätta vadderingen är mycket stretchiga vilket gör att behån rör sig med och anpassar sig till din kropp. Det mjuka materialet ger bra passform och hög komfort. Du får ett fint lyft och stöd, utan byglar.

 "Den sömlösa designen kompletterar dessutom min outfit bra!" säger en annan kvinna.

Sian Thomas, Global Head of Creative Design på Triumph International, säger att Triumph strävar efter att utveckla moderna och bekväma underkläder, så att alla kvinnor, oavsett storlek och former ska känna sig bekväma med sig själva. Fit Smart-behån är ett resultat av det och är utformad för att passa varje kvinnas form:

”Vi ville erbjuda en ny behå som var vacker, men också funktionell för att säkerställa högsta komfort i varje kvinnas vardagsliv”
 
– Mitt tips är att du tar hjälp när du provar ut din behå. På Åhléns City i Stockholm har vi en shop med behåexperter som kan hjälpa dig. Den här produkten är unik och man måste prova den för att själv känna hur skönt den sitter, säger Mia Wahlstedt, Key Account Manager på Triumph International AB. Vi har även ett brett utbud av andra behåar, alltifrån minimizers till push ups, spetsar och T-shirtbehåar.

Allt från Triumph


106 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från