Vintage väskor och plånböcker

En vintage väska åldras likt ett fint vin – sköts den om väl och är av god kvalitet, så blir den bara bättre med tiden! Dessutom går vintage väskor ofta upp i värde och blir ett minnesmärke över en förlorad tid. Många drömmer om att en dag ha en äkta märkesväska från ett av de legendariska modehusen, och här är det möjligt.

När du köper vintage väskor online på Åhléns

Här hos oss på Åhléns kan du köpa vintage väskor online från ett sortiment av exklusiva märken. Du hittar väskor från de stora, ikoniska modehusen som alla satt sin prägel på modevärlden. Det här är accessoarerna för dig som njuter av elegans och exklusivitet. Dessutom har en vintage väska ofta en fantastisk kvalitet och en stil som aldrig går ur tiden. 


Eftersom vintage väskorna inte kommer från en nyproduktion, är det den modellen som finns på bild som går att köpa. Varje artikel är unik och kommer självfallet med ett äkthetsintyg samt öppet köp. Skicket på väskan framgår på bilderna, då bilderna alltid är tagna på den aktuella varan. Det går inte att köpa vintage väskor i våra varuhus, utan enbart online.

Så tar du hand om din vintage väska

När du köpt en vintage väska av hög kvalitet vill du såklart ta hand om den också. Dyra och exklusiva väskor förtjänar att blir omhändertagna på bästa sätt. Mellan användningarna så förvara alltid din vintage väska i sin dustbag, eller om den inte finns så i ett mjukt örngott eller motsvarande, på så sätt kan inte väskan utsättas för skräp och damm. Förvara aldrig din väska hängandes på en krok eller liknande.


Det är mycket vanligt att dessa exklusiva väskor är tillverkade av ett fint läder som behöver vård. Se över din väska och ta bort eventuella fläckar så fort som möjligt. Kontakta en läderexpert om du är osäker på hur du ska göra. Vill du matcha din vintage väska med ett par snygga vintage skor har vi ett stort utbud av det också. 


--------------------------------------------------


En vintage väska åldras likt ett fint vin – sköts den om väl och är av god kvalitet, så blir den bara bättre med tiden! Dessutom går vintage väskor ofta upp i värde och blir ett minnesmärke över en förlorad tid. Många drömmer om att en dag ha en äkta märkesväska från ett av de legendariska modehusen, och här är det möjligt. Här hos oss på Åhléns kan du köpa vintage väskor online från ett sortiment av exklusiva märken. Du hittar väskor från de stora, ikoniska modehusen som alla satt sin prägel på modevärlden. Det här är accessoarerna för dig som njuter av elegans och exklusivitet. Dessutom har en vintage väska ofta en fantastisk kvalitet och en stil som aldrig går ur tiden.


5905 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från