Pippi-leksaker

Här kommer Pippi Långstrump med alla sina Pippi-leksaker! Tommy, Annika, Lilla Gubben, Herr Nilsson och Pippi är alla delar av Astrid Lindgrens odödliga klassiker som älskas av barn i generationer. Filmer, böcker, serier och skådespel – ja, det finns många sätt för barn att upptäcka och uppleva Pippi på. Därför är det också vanligt att barn vill ha någon eller flera av figurerna som bästa vän eller som del av den egna leken. 

Här hos oss på Åhléns kan vi hjälpa dig med det då du i vårt sortiment kan köpa Pippi-leksaker online och i butik. Vi har valt ut både hårda och mjuka figurer som barnen känner igen från de olika Pippi-historierna. Tillsammans med Pippi Långstrump och hennes leksaker kan du och ditt barn återuppleva de välkända historierna, eller hitta på helt nya äventyr där ni får bestämma hur det ska gå!

När barnen har pippi på Pippi-leksaker 

Barn går igenom faser i livet och under hela eller delar av uppväxten är det vanligt att de siktar in sig på någon eller några figurer. I Villa Villekulla och dess omgivningar finns det så många figurer att bli förtjust i som barn. Det händer också att man byter favorit allt eftersom man blir äldre och upptäcker nya infallsvinklar. Det finns figurer för alla humör och behov av känsloyttringar. De allra minsta kanske tycker att piraterna är läskiga, medan de lite större barnen tycker att de är häftiga.

Lite förenklat kan man säga att de mindre barnen lättare kan hantera mjuka Pippi-leksaker. Dessa kan man gosa med och handskas med smidigare. De lite äldre barnen har å andra sidan större förmåga att uppskatta sådant som samlarfigurer, leksakshus och Pippi Långstrump-leksaker med mer avancerade detaljer och mindre tillbehör. Men vad som är rätt och riktigt när det kommer till dina barns Pippi-leksaker är såklart högst personligt!