Gosedjur & mjukisdjur

Gosedjur har många känslomässiga användningsområden för både liten och stor. I en viss ålder kan barn inte få nog av mjukisdjur och deras plats i hemmet svämmar över av alla små personligheter. När vi blir äldre är gosedjur många gånger något gulligt att ge till en käresta. Här hos oss på Åhléns kan du köpa gosedjur online och i våra varuhus. Vi har alltid ett stort utbud av olika storlekar, modeller och figurer för barn (och vuxna) i alla åldrar.

Mjukisdjur är barnens bästa vän

När man är liten är trygghet så otroligt viktigt. Gosedjuren ger inte bara en mjuk leksak att busa med, utan också en allra bästa vän. Någon att prata förtroligt med och känna ett nära band med. Det kan vara för att våga gå till förskolan, våga sova ensam i sitt rum eller helt enkelt må lite bättre när dagen känns tuff. Den mjuka kroppen, det vänliga ansiktet och de förstående ögonen är en stor sak för den som är liten. Gosedjur skänker mer trygghet än man som vuxen många gånger minns att de kunde göra.

Välja figurer barnet känner igen – eller inte

När man väljer ut ett gosedjur kan man välja någon av alla de figurer som barnet redan älskar. Det kan vara från böcker ni läst, favoritfilmer eller TV-program de ofta ser. Då får de hem sin hjälte och kan leka lekarna de upplevt i böcker eller på TV tillsammans med figuren. De kan också skapa nya äventyr och kanske utveckla historien så som de önskade. Väljer man istället ett “anonymt” gosedjur som inte kommer från ett sammanhang, så ger man barnet möjligheten att skriva historien helt själv. Gosedjuret kan döpas och dess personlighet stöpas utifrån barnets behov och önskemål. Och man kan såklart välja både och!


115 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från