Baby-leksaker

Babyleksaker håller din bebis sysselsatt och hjälper samtidigt till med både personlig utveckling och tröst. Bebisar är otroligt nyfikna och älskar gosiga, mjuka och roliga saker att leka med. I vårt sortiment här på Åhléns kan du köpa baby-leksaker online och i butik till minstingen. Vi har till exempel snuttefiltar, hängare till barnvagnen, bitleksaker, babygym, speldosor och andra aktivitetsleksaker. Självklart är produkterna i vårt sortiment kvalitativa, giftfria och säkra för de allra minsta. Vi erbjuder bebisleksaker i olika material, färger och stilar, så att alla kan hitta det som passar deras knodd bäst.

Låt ditt barn utvecklas med bra babyleksaker

Bebisar har en enorm upptäckarlust och älskar att hitta på saker. Babyleksaker är specifikt framtagna för att ge din bebis de allra bästa förutsättningarna för utveckling för sin ålder. Både fysiskt och psykiskt eftersom barnet bland annat får träna mycket på motorik. Dessutom är bebisleksaker skojiga och intressanta, vilket gör att du kan hinna göra saker som inte skulle vara möjligt om inte bebisen var fokuserad på annat. 

Så väljer du ut ditt barns bebisleksaker

Det kan vara svårt i förväg att veta vad som blir mest intressant för stunden. Bebisar kan snöa in en lång stund på triviala detaljer som i deras värld verkligen är utmanande och utvecklande. Därför kan det som du tycker är en helt underbar baby-leksak, inte vara lika intressant som något som hen valt ut själv. 

Försök att välja bebisleksaker som känns olika, har olika färger och varierande former. Leksaker som låter är också mycket spännande, vare sig det är en bjällra eller en speldosa. Försök också att tänka på ditt barns vardag och se hur du kan förbättra den. Kanske kliar det av kommande tänder? Eller behövs det en extra mjuk snuttefilt när man ska sova? Du känner din bebis och vet vad som behövs.


409 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från