Förvaringskorgar barn

Bra förvaringskorgar i barnrummet lyfter känslan för både lek, städning och inredning. Det blir som bekant väldigt lätt stökigt när små barn får dra fram allt de känner för. Vilket för all del är okej när det sker, men innan man börjar leka med något annat, eller när dagen är slut, så är det dags att plocka undan. Här hos oss på Åhléns kan du köpa förvaringskorgar för barn online samt i butik. Vi har kvalitativa och söta korgar och lådor som tilltalar barn i designen. De är i mindre storlek för att enklare kunna hanteras av små händer, men ändå rymliga så att ni får undan de saker som behövs. 

Inred med förvaringskorgar i barnrummet

Förvaringskorgar i barnrummet hjälper den som är liten att lära sig städa, hitta saker själv och placera saker där hen önskar. Kanske vill man ha en korg med gosedjur nära sängen medan man gör det mysigt med alla sina mjuka kompisar? Samma korg kan sedan flyttas bort när det är dags för pyjamas och godnattsaga. Förvaringskorgar med handtag är enkla att ställa och bära dit man vill. För tyngre föremål är förvaringslådor för barn lämpligare.

Komplettera med förvaringslådor för barn

Förvaringslådor för barn är ett bra komplement till förvaringskorgarna. Lådorna kan staplas, sättas i hyllor lättare och i vissa fall monteras med hjul på. Det sistnämnda är exempelvis ett perfekt val för de lite tyngre sakerna i barnrummet som lego, klossar, dockor eller leksaksbilar. Väljer du förvaringslådor i obehandlat trä kan du eller dina barn dekorera lådan som ni önskar. Antingen för att matcha er inredning, måla favoritfigurer, skriva ord eller namn, eller helt enkelt måla det som ska vara i lådan. 

Dela upp både förvaringskorgar och lådor i teman så att barnen vet vad som ska vara på vardera plats. På så sätt tappas inte saker bort lika lätt och man vet var man kan hämta det man söker!