Badbalja barn

Med ett badstöd eller en badbalja för barn kan du bada din lilla eller lille på ett säkert och bekvämt sätt. Med en badprodukt som passar ert liv kan du och ditt barn få en både mysig och rolig stund tillsammans. Detta samtidigt som du sköter hans eller hennes hygien på ett tryggt vis. 

Här hos oss på Åhléns finner du det du behöver när du vill köpa badbalja för barn online eller i butik. Vi har ett sortiment av kvalitativa produkter som gör bebisbaden behagliga. Självklart är alla dessa produkter giftfria och säkra att använda för små barn.

Välj badstöd eller badbalja för barn

Vad du ska välja till dig och ditt barn är dels en smaksak och dels beroende på hur gammalt barnet är. Vissa av våra produkter är anpassningsbara från nyfödd till när barnet klarar av att vara i badkaret eller duschen, medan andra produkter är för en specifik period i barnets liv. När barnet är tillräckligt gammalt för att flytta över till badkar eller dusch kan detta kompletteras med en badkarsmatta för större säkerhet. Följ alltid instruktionerna till produkten du valt och råden för bad från vården.

Så blir badstunden lättare

Vissa barn älskar att bada medan andra är mindre förtjusta. Om du själv är lugn och positiv blir situationen härligare för er båda. När ditt barn blivit lite större och klarar att sitta själv kan små badleksaker göra badet extra roligt. 

När du ska göra iordning badvatten till en bebis bör vattnet vara cirka 37 grader. Du kan mäta upp temperaturen med en badtermometer för säkerhets skull. Bad ger dig kvalitetstid med ditt barn. Det ger dig också en möjlighet att se över ditt barns hud och kropp för att upptäcka eventuella utslag eller irritationer. När badet är över så kom ihåg att torka barnets alla veck helt torra, så att det inte blir kvar fukt som kan bilda irritation.


0 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från