Muggar & glas barn

Så snart de allra minsta medvetet kan hålla i saker själva så ger en barnmugg eller ett barnglas möjligheten att få dricka själv, utan att det är genom en nappflaska. Barnmuggar och barnglas är utformade efter det lilla barnets motorik och sätt att dricka – vilket gör att de är extra stabila, tåliga och små, för att passa små händer. Här hos oss på Åhléns kan du köpa barnmuggar och barnglas online samt i våra varuhus. Vi har även separata drickpipar och piplock för olika tillverkares flaskor och muggar så att du kan skapa den typen av barnmugg som du önskar. Självklart är de produkter vi säljer giftfria, säkra och specifikt framtagna för att fungera bra tillsammans med små barn, så att du kan vara trygg med dina köp.

Barnmugg för de minsta och barnglas för de lite större

Det är en stor sak att “kunna själv”. Barnserviser hjälper till att just “kunna själv”, samtidigt som de vägleder barnet att utveckla motoriken så att man får träna på alla de svåra rörelserna som sedan ska kännas naturliga. Det kan kännas helt omöjligt svårt att klara av att äta och dricka själv, men med lite övning och bra utrustning, så har man snart tränat upp sig så bra att man klarar av riktiga vuxenglas när man ska dricka sin dryck. Men för att nå dit från nappflaska behövs lite hjälp på vägen. 

Med en barnmugg med drickpip kan barn tidigt dricka själva. Det är så nära en nappflaska man kan komma, men har även formen av ett glas, och dricks ur mer likt som man dricker ur ett glas. Ofta har barnmuggar handtag och droppfria lock för att förenkla användningen och minska risken för olyckor. Barnglasen har inga lock eller pipar utan är istället ett litet glas utformat för barns händer, men i ett säkrare och stabilare format.


0 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från