Mjukiskläder herr

Det finns många olika stilar på mjukiskläder för herr. Gemensamt för alla varianter är såklart att de är så sköna att ha på sig! Vare sig det är i TV-soffan, en slapp söndag, efter jobbet eller i sängen – så ger mjukiskläder den perfekta avslappnade känslan. I en stressig vardag är det viktigt att ge sig själv rätt förutsättningar för att mysa och varva ner. Så här hos oss på Åhléns kan du köpa mjukiskläder i herrmodell online och i butik så att din lediga tid blir precis så som du önskar. Vi har ett varierat sortiment av loungewear för herrar i olika material, stilar och storlekar. 

Mjukiskläder i herrmodell – mer än bara avslappning

Mjukiskläder gör mer än att bara vara bekväma. Genom att byta om till mer avslappnade plagg när du kommer hem ger du dina vardagskläder en längre livslängd och ett mindre behov av tvätt. Dessutom skickar du signaler till dig själv att nu är du hemma och kan slappna av, vilket förstärker känslan av ett trivsamt hem. För den med en stressig vardag kan detta vara extra viktigt eftersom det räcker med så lite som påminner om alla “måsten” för att det ska leda till ett stresspåslag.

För den som är frusen ger mjukiskläder i till exempel flanell eller fleece ett värmande lager. Är du sjuk kan du även vira in dig i en morgonrock över mjukiskläderna för ett extra varmt klädställ för vila.

Snygga loungewear för herrar

Det är lätt att fastna med gamla slitna plagg som mjukiskläder eftersom de ändå bara används hemma. Men vila och avslappnat behöver inte vara lika med slitet och trasigt. Ge dig själv fräscha och snygga loungewear i herrmodell, så behåller du stilen samtidigt som du får ditt mest bekväma jag. Stilrena färger förstärker en mer dressad stil, om det är något man önskar.


0 produkter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från