Gardinguide

Gardiner tunga i sammet eller romantiskt skira? Ljussilare eller mörkläggande? Låt vår gardinguide hjälpa dig att välj rätt gardin och se hur hemmet byter skepnad. Nya gardiner är ett kul och effektivt sätt att uppdatera hemmet.

Hitta rätt gardin

Exklusiv hotellgardin

Höj lyxfaktorn i vardagsrum och sovrum med en gardin i dubbelbredd. De generösa måtten får textilen att visas från sin bästa sida och gör sig utmärkt framför större glaspartier.

Mörkläggande längder

Mörkläggning är en förutsättning för en god nattsömn. De kraftiga mörkläggningsgardinerna kan med fördel kombineras med en skir gardin för avkopplande hotellkänsla.

Solskyddande textil

Gardiner av solskyddande väv är som gjorda för vardagsrummet. De skyddar möblemanget från att bli solblekt och kan snabbt dras för fönstren om solens strålar speglar sig i tv:n.

Magiska mönster

Att plocka upp färger från väggar och möbler i mönstret på gardinerna är effektivt när du vill skapa en helhet i inredningen. Passar dig som vill ha ett livfullt hem som snabbt går att förändra.
Vardagsrummet förvandlas till en elegant salong och sovrummet blir plötsligt parisiskt.

Lyxig sammet

Kan förändra stämningen i ett rum på nolltid. Vardagsrummet förvandlas till en elegant salong och sovrummet blir plötsligt parisiskt. Materialet har även ljuddämpande egenskaper.

Upphängning

Stilrena öljetter

Med öljetter krävs inga tillbehör. Hängningen görs genom att trä gardinen direkt på gardinstången. En smidig metod som ger textilen ett böljande vackert uttryck.

Tjusiga knytband

Genom att knyta fast gardinen vid stången skapas vackra små knutar, eller rosetter om så vill! En söt detalj som skapar en ombonad känsla.

Eleganta veckband

Åhléns veckbandslängder är alltid kombinerade med en kanal så att de även går att hänga direkt på stången. Går att hänga på gardinstång eller skena med tillbehören fingerkrokar eller glid.

Smart multifunktion

Flera av Åhléns gardiner har en multifunktion som gör det möjligt att välja fritt bland en rad upphängningar: gardinringar, veckband och heltäckande kanal.

Smarta skenor

Kirsch Gardinskena
Flexi 469:-, finns i varuhusen
Åhléns gardinstångsset
Flex 199:-
Kirsch gardinskena
Scala 325:-, finns i varuhusen

388 produkter
Gardinstång från Åhléns Home
Gardinstång Åhléns Home
Spara till favoriter
Gardinstång från Åhléns Home
Gardinstång Åhléns Home
Spara till favoriter
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från
 från