Presentsnören & etiketter

Fina presentsnören och presentetiketter gör en inslagen gåva fantastisk. Stora krusiga rosetter, långa vackra band och gyllene etiketter med lyckönskningar och hälsningar – det är en härlig känsla att få en gåva tilltänkt till en själv. En present inslagen med omsorg och snygga detaljer blir en upplevelse i sig själv, och många gånger väljer man att spara de vackraste banden och hälsningarna som minnen. 

Du kan köpa presentsnöre och presentetiketter online och i butik här hos oss på Åhléns. Vi har ett varierat sortiment av olika stilar, färger och material, så att alla kan hitta en stil som passar just deras tilltänkta gåva.

Dekorera med tjusiga presentsnören

Det finns såklart oändligt många sätt att knyta presentsnören på en gåva. Du kan använda snöret för att knyta dit detaljer, för att hålla ihop flera saker som hör ihop, eller helt enkelt som dekoration. Genom att undvika hårda dubbelknutar kan du slippa att klippa i dina presentsnören och återanvända de till en annan gång. 

Knyt fast små blommor, minnen eller prylar på temat som presenten har, för att göra ännu ett skarpare intryck med din gåva. Använder du presentband i tyg kan du även dekorera på presentsnöret. Matcha sedan din dekor med presentetiketter i samma stil.