Fingervantar

De första fingervantarna på hösten är ett säkert tecken på att vi går mot kallare tider. Man kommer på sig själv med att gång på gång stoppa händerna i fickorna, tills man inser att man måste ha ett par fingervantar. De tunna modellerna är alldeles lagom i början, för att sedan bytas ut eller kompletteras med ett tjockare par. Fingervantar är ju också ett perfekt lager för lager på lager-principen. 

Oavsett vad du ska ha dina till så är Åhléns det rätta stället för dig som vill köpa fingervantar online eller i butik. Vi har ett varierat sortiment av kvalitetsprodukter i olika material, färger, längder, tjocklekar och stilar. Vi har både snygga modeller som matchar höstjackan, och enkla varianter som är smidiga att bära under annat. 

Fingervantar för alla stilar och behov

Snygga fingervantar finns i många olika stilar. Stickade, borstad ull, tyg och olika imitationer av exempelvis mocka. Dessutom finns olika tjocklekar och längder så att du kan hitta en kombination som matchar dina behov. Med långa fingervantar kan du hålla extra frusna armar varma, eller om din jacka eller kappa har vida eller korta ärmar. Extra tunna fingervantar är ett bra val när du verkligen behöver ha så nära kontakt som möjligt med det du gör när du har vantarna på dig. De passar även dig som inte behöver så tjocka vantar, eller för dig som vill ha ett värmande lager under ett par tjockare vantar. 

Är du till exempel i skidbacken, på friluftsdag eller långpromenad och det är riktigt kallt ute, kan ett par fingervantar med touch-funktion vara perfekt att ha under varmare vantar. Då kan du ta bort de tjockare vantarna när du behöver din finmotorik för exempelvis mobilen, utan att bli allt för kall om fingrarna. Tänk på att välja rätt storlek för dina händer så att dina fingervantar alltid har den bästa förutsättningen att sitta snyggt och värma korrekt.